Uitnodiging kennisbijeenkomst sector lelieteelt

Werkt u binnen de sector lelieteelt, bijvoorbeeld als teler, adviseur of onderzoeker? Dan nodigen wij u graag uit voor een kennisbijeenkomst van het programma Duurzame Bollenteelt Drenthe. Deze vindt plaats op woensdagmiddag 28 februari bij HLB B.V. in Wijster. We praten u bij over de onderzoeksresultaten tot en met het jaar 2023. Daarnaast willen we u op weg helpen om de opgedane kennis in de praktijk te brengen. Wilt u meer weten over de resultaten en de stappen naar een duurzame teelt? U bent van harte welkom!

Doel van het programma Duurzame Bollenteelt Drenthe is om te komen tot een meer duurzame lelieteelt met minimale milieu impact. Met het programma wordt veel ervaring opgedaan in experimenten en onderzoeken, maar vooral ook op wat grotere schaal in de praktijk. In de eerste plaats in de gemeente Westerveld, maar ook in de provincie Drenthe en op landelijke schaal. Het is daarom van belang dat de opgedane kennis binnen de landelijke sector gedeeld wordt.

Aanmelden vol = vol
Wilt u deze kennisbijeenkomst op woensdag 28 februari bijwonen? Meld u dan uiterlijk 25 februari aan op www.provincie.drenthe.nl/kennisbijeenkomst of via de QR-code in de uitnodiging. Er is plek voor maximaal 75 deelnemers. Klik op de onderstaande button om de uitnodiging te bekijken:

Uitnodiging kennisbijeenkomst sector lelieteelt