Werken bij

Groei met ons mee! We zijn bij HLB en onze zusterbedrijven altijd op zoek naar de beste mensen die ons helpen onze doelstellingen te realiseren.
Sta jij met beide benen in de landbouw, steek je graag je handen uit de mouwen en ben je een echte samenwerker. Bekijk dan onze vacatures op deze pagina.

 

 

 

Stageplaats HLB

juni – oktober 

Ben jij een nieuwsgierige zelfstandige stagiaire met interesse in plantenziekten en die het leuk vindt om uit te zoeken of er een relatie te leggen is tussen de bodem gesteldheid binnen een perceel en het optreden van plantenziekten dan hebben we een leuke stage mogelijkheid!

Klik op de vacature voor de volledige tekst.

Vacature Stageplaats 

IT – support medewerker

standplaats Dronten 

Zoek jij een leuke baan als IT support medewerker met een agrarisch tintje?

Als IT support medewerker ben je de vraagbaak en lever je support in het oplossen van IT vragen van je collega’s op de locaties Dronten, Wijster en Nieuwe Tonge. Je standplaats daarbij is Dronten.

vacature IT-support medewerker

Medewerker proefvelddienst

standplaats Wijster

Ben je thuis in de sector en steek je graag de handen uit de mouwen?

Als proefveldmedewerker lever je binnen een klein en enthousiast team een belangrijke bijdrage aan de correcte uitvoering van proeven voor onze opdrachtgevers. Dit zijn vooral proeven in aardappelen, bollen en overige akkerbouwgewassen. Het grootste deel van de proeven ligt in het noordoosten van Nederland.

vacature proefvelddienst 

 

Moleculair analist

Standplaats Wijster

We zoeken voor ons fytopathologisch laboratorium een moleculair analist. Als moleculair analist ga je aan de slag met monsters van diverse oorsprong (plant, grond, water) waarop diagnose plaats vindt op o.a. plantenziekten. De uitvoering gebeurt middels verschillende technieken op routine matige basis waarbij het belangrijk is dat je de nodige documentatie, het analyseren en interpreteren van de resultaten en presentatie van de behaalde resultaten goed beheerst. Daarnaast ondersteun je de ontwikkeling en validatie van nieuwe moleculaire analyses en werk je aan optimalisatie van bestaande methodieken waar nodig.

vacature moleculair analist