Werken bij

Groei met ons mee! We zijn bij HLB en onze zusterbedrijven altijd op zoek naar de beste mensen die ons helpen onze doelstellingen te realiseren.
Sta jij met beide benen in de landbouw, steek je graag je handen uit de mouwen en ben je een echte samenwerker dan pas jij bij ons bedrijf. Als er voor jou op dit moment geen (passende) vacature is, kan je een open sollicitatie sturen naar personeel@hlbbv.nl.

Kandidaten worden van harte uitgenodigd om te solliciteren, acquisitie naar aanleiding van onze vacatures stellen we echter niet op prijs. 

Facilitair medewerker

24 – 28 uur/week
Locatie: Dronten, Wijster, Nieuwe-Tonge

Als facilitair medewerker bij De Groene Vlieg ziet je werkdag er elke dag anders uit; gisteren heb je een auto besteld voor die nieuwe collega die binnenkort gaat starten. Vandaag ligt je focus op het afhandelen van een aantal offertes die je hebt ontvangen voor een nieuw koffiezetapparaat. En vanuit de locatie in Wijster is aangegeven dat er een raam kapot is en daarom ga je morgen langs deze locatie om te kijken wat er aan de hand is en regel je een glaszetter om het te repareren. Kortom, het is jouw verantwoordelijkheid ervoor te zorgen dat alle facilitaire zaken op rolletjes lopen.

Herken jij jezelf hierin? Lees dan hieronder de volledige tekst

Vacature: Facilitair medewerker

Coördinator Insecten

32 – 40 uur/week
Locatie: Dronten

Als Coördinator Insecten ben jij samen met een directe collega verantwoordelijk voor de gehele cyclus van de diverse insecten (uienvlieg, trips, bonenvlieg etc). In de winterperiode (sept t/m feb) focus je je op het analyseren van de data uit het hoogseizoen en ontwikkelen van diverse proeven op de insecten om deze nog verder te optimaliseren. In het hoogseizoen (april t/m sept) ben je continue bezig met het analyseren van de uitgezette en terug gevangen insecten. Aan de hand van deze data maak je weer een nieuwe planning van de insecteninzet, rekening houdend met de in te zetten medewerkers.

Herken jij jezelf hierin? Lees dan hieronder de volledige tekst.

Vacature: Coördinator Insecten

Anbautechnischer Berater(in) Deutschland

Region: Nord Deutschland
Region: Süd Deutschland

Sie begeistern sich für die nachhaltige Landwirtschaft und halten Vertrieb und Marketing für einen tollen Beruf? Dann lesen Sie schnell weiter!

Wir suchen zwei Anbautechnischer Berater(in) für Deutschland, einen für Nord Deutschland und einen für Süd Deutschland.

Als anbautechnischer Berater pflegen Sie Kontakte zu potenziellen und bestehenden Beziehungen. Sie können gut zuhören und den Anbau technisch analysieren, kartieren Risiken und beraten zu konkreten Lösungen, die den Anbauertrag verbessern.

Erkennen Sie sich wieder? Dann lesen Sie den vollständigen Text unten.

Stellenausschreibung Anbautechnischer Berater(in) Nord
Stellenausschreibung Anbautechnischer Berater(in) Süd

Commercieel medewerker binnendienst

32 – 36 uur/week
Locatie: Wijster & Dronten

De functie Commercieel medewerker binnendienst is een nieuw op te zetten functie! In deze functie zorg je ervoor dat de teelt technische adviseurs en de verkoopleider ondersteund worden in hun werkzaamheden om zo iedereen optimaal in zijn/haar kracht te zetten. Kortom, een nieuw op te zetten functie met veel uitdaging, vrijheid, ruimte voor innovatie en nieuwe ideeën!

Herken jij jezelf? Lees dan hieronder de volledige tekst.

Vacature:Commercieel medewerker binnendienst

Projectcontroller

32-36 uur/week
Locatie: Wijster

Als projectcontroller ben je de rechterhand en gesprekspartner van de projectleider om hem of haar te ondersteunen in het financieel beheer van diverse projecten. Je bent verantwoordelijk voor de bewaking van de financiële voortgang van de projecten. Daarnaast verzorg en bewaak je de tijdige facturatie en stel je diverse rapportages op. De rol van projectcontroller binnen de HLB Group is veelzijdig, wat zowel hands-on als analysevaardigheden omvat als het verder professionaliseren, opzetten en uitbouwen van een volwaardige projectcontrollersrol.

Herken jij jezelf? Lees dan hieronder de volledige tekst.

Vacature: Projectcontroller

Teamleider kweeklocatie
Nieuwe-Tonge & Dronten

32 – 40 uur/week
Locatie: Nieuwe-Tonge & Dronten

Wij zijn op zoek naar een Teamleider voor onze kweeklocatie in Nieuwe-Tonge en Dronten. Het betreft een veelzijdige functie waarbij je samen met de meewerkend voorman verantwoordelijk wordt voor het creëren en behouden van een goed draaiend team en een goed draaiende kweek van de steriele insecten.

Herken jij jezelf? Lees dan hieronder de volledige tekst.

Vacature:Teamleider kweeklocaties

Veldmedewerker

Fulltime, Parttime, ZZP

Wij zoeken veldmedewerkers!

Je rijdt naar kantoor, je verzamelt je spullen en zorgt dat alles compleet is. Je krijgt je route voor die dag en (na een kop koffie) ga je op pad. Je rijdt naar de eerste boer, hebt even contact, en gaat dan naar het perceel om grondmonsters te steken, plakplaten te plaatsen of steriele insecten uit te zetten. Dit doe je gedurende een aantal uren bij verschillende telers of op verschillende percelen. Als je jouw route of opdracht(en) van die dag hebt gedaan, ga je naar huis of naar kantoor en werk je de administratie nauwkeurig bij, maak je je spullen schoon en controleert alles voor de volgende keer. Nog een kop koffie en je werkdag is weer voorbij!

Spreek jij de taal van de boer, werk je graag in de buitenlucht, ben je niet bang om vies te worden en kun je behoorlijke afstanden op een dag lopen, lees dan snel verder en ontdek of het werken in onze buitendienst iets voor jou is!

Vacature: veldmedewerker

Vacatures: Onderzoeker

32-36 uur/week
Locatie: Wijster

Als onderzoeker ben je samen met partners werkzaam in onderzoeksprojecten gericht op geïntegreerde plaagbeheersing en duurzame productie in de akkerbouw én in projecten die wij uitvoeren voor producenten van biologische of chemische gewasbeschermingsmiddelen.

Als onderzoeker plant- en bodemgezondheid verricht je je werkzaamheden in een dynamische werkomgeving, samen met een groep onderzoekers en adviseurs. Je leidt onderzoeks- en demoprojecten op het gebied van bodemkwaliteit en bodemziektes in relatie tot akkerbouwgewassen.

Herken jij jezelf? Lees dan hieronder de volledige tekst. Wij beschikken over twee vacatures!

Vacature: Onderzoeker

Teelttechnisch adviseur

Regio: Noord-Oost Nederland

Draag jij duurzame landbouw een warm hart toe en vind je sales en marketing een geweldig vak? Lees dan snel verder!

Wij zijn opzoek naar een teelttechnisch adviseur voor de regio Noord-Oost Nederland. Als teelttechnisch adviseur onderhoud je contacten met potentiële en bestaande relaties. Je bent in staat om goed te luisteren en om teelttechnisch te analyseren, je brengt risico’s hiervan in kaart en adviseert in concrete oplossingen die het teeltrendement verbeteren.

Herken jij jezelf? Lees dan hieronder de volledige tekst.

Vacature: Teelttechnisch adviseur

Teelttechnisch adviseur

Regio: Brabant en Limburg

Draag jij duurzame landbouw een warm hart toe en vind je sales en marketing een geweldig vak? Lees dan snel verder!

Wij zijn opzoek naar een teelttechnisch adviseur voor de regio Brabant en Limburg. Als teelttechnisch adviseur onderhoud je contacten met potentiële en bestaande relaties. Je bent in staat om goed te luisteren en om teelttechnisch te analyseren, je brengt risico’s hiervan in kaart en adviseert in concrete oplossingen die het teeltrendement verbeteren.

Herken jij jezelf? Lees dan hieronder de volledige tekst.

Vacature: Teelttechnisch adviseur