Werken bij

Groei met ons mee! We zijn bij HLB en onze zusterbedrijven altijd op zoek naar de beste mensen die ons helpen onze doelstellingen te realiseren.
Sta jij met beide benen in de landbouw, steek je graag je handen uit de mouwen en ben je een echte samenwerker dan pas jij bij ons bedrijf. Als er voor jou op dit moment geen (passende) vacature is, kan je een open sollicitatie sturen naar personeel@hlbbv.nl.

Kandidaten worden van harte uitgenodigd om te solliciteren, acquisitie naar aanleiding van onze vacatures stellen we echter niet op prijs. 

Commercieel adviseur buitendienst

Locatie: Flevoland

Voor ons salesteam zijn wij in de regio Flevoland op zoek naar een; Commercieel adviseur buitendienst. Als adviseur ben je verantwoordelijk voor je klanten. Dit zijn telers en organisaties in de agroketen. Jij geeft ze adviezen en verkoopt onze diensten en producten met als doel voor de klant opbrengst- en rendementsverhoging of verduurzaming.  Je staat tussen klant en bedrijf in, je bent dus het directe aanspreekpunt.

Spreek jij de taal van de boer, heb je verstand van plant- en bodem (of ben je bereid dit te leren) en zie jij waar kansen in de markt liggen? Lees dan snel verder en ontdek of werken in onze buitendienst bij jou past!

Vacature: Commercieel adviseur buitendienst

Projectleider Contract Onderzoek

32 – 36 uur/week
Locatie: Wijster

Als projectleider Contract Onderzoek ben je verantwoordelijk voor acquisitie, begeleiding, dataverwerking, statistische analyses en verslaglegging van diverse proeven die wij uitvoeren voor producenten van biologische en chemische gewasbeschermingsmiddelen en veredelingsbedrijven. Dit betreft onderzoeks- en demoproeven op het gebied ziekten en plagen in relatie tot akkerbouwgewassen. Daarnaast is er de mogelijkheid samen met projectpartners van HLB werkzaam te zijn in onderzoeksprojecten gericht op geïntegreerde plaagbeheersing en duurzame productie in de akkerbouw.

Herken jij jezelf? Klik op de onderstaande button en lees snel verder!

Vacature: Projectleider Contract Onderzoek