Werken bij

Groei met ons mee! We zijn bij HLB en onze zusterbedrijven altijd op zoek naar de beste mensen die ons helpen onze doelstellingen te realiseren.
Sta jij met beide benen in de landbouw, steek je graag je handen uit de mouwen en ben je een echte samenwerker dan pas jij bij ons bedrijf. Als er voor jou op dit moment geen (passende) vacature is, kan je een open sollicitatie sturen naar personeel@hlbbv.nl.

Kandidaten worden van harte uitgenodigd om te solliciteren, acquisitie naar aanleiding van onze vacatures stellen we echter niet op prijs. 

Medewerker Marketing & Communicatie

16 – 24 uur/week
Locatie: Dronten of Wijster

Zoek jij een leuke en uitdagende baan als medewerker Marketing & Communicatie binnen de agrarische sector en ben je een echte samenwerker? Lees dan snel verder!

Als marketing & communicatiemedewerker bouw je samen met een collega, die ook parttime werkt, actief mee aan onze merken. Je hebt een actieve rol bij het opstellen en uitvoeren van het marketing en communicatie beleid. Jullie zorgen er samen voor dat zowel de externe als interne communicatie goed verzorgd is. Jullie signaleren hierbij de parels binnen onze organisatie en communiceren daarover actief zowel intern als extern. Ook verzorgen jullie beurzen en bijeenkomsten.

Het betreft een nieuwe functie waarbij je de invulling samen met je collega onderling nog vorm kunt geven.

Herken jij jezelf? Lees dan hieronder de volledige tekst.

Vacature medewerker Marketing & Communicatie

Medewerker proefvelddienst

36 uur/week
Locatie: Wijster

Zoek je een afwisselende baan in de akkerbouw met veel verantwoordelijkheid, dan is deze functie misschien iets voor jou!

HLB BV is op zoek naar een medewerker binnen onze proefvelddienst in Wijster, Drenthe. Als proefveldmedewerker draag je binnen een klein en enthousiast team verantwoordelijkheid voor een correcte uitvoering van proeven voor onze opdrachtgevers. Dit zijn vooral proeven in aardappelen, bollen en overige akkerbouwgewassen. Het grootste deel van de proeven ligt in het noordoosten van Nederland.

Herken jij jezelf? Lees dan hieronder de volledige tekst.

Vacature medewerker proefvelddienst