Werken bij

Groei met ons mee! We zijn bij HLB en onze zusterbedrijven altijd op zoek naar de beste mensen die ons helpen onze doelstellingen te realiseren.
Sta jij met beide benen in de landbouw, steek je graag je handen uit de mouwen en ben je een echte samenwerker dan pas jij bij ons bedrijf. Als er voor jou op dit moment geen (passende) vacature is, kan je een open sollicitatie sturen naar personeel@hlbbv.nl.

Kandidaten worden van harte uitgenodigd om te solliciteren, acquisitie naar aanleiding van onze vacatures stellen we echter niet op prijs. 

Projectleider Contract Onderzoek

32 – 36 uur/week
Locatie: Wijster

Als projectleider Contract Onderzoek ben je verantwoordelijk voor acquisitie, begeleiding, dataverwerking, statistische analyses en verslaglegging van diverse proeven die wij uitvoeren voor producenten van biologische en chemische gewasbeschermingsmiddelen en veredelingsbedrijven. Dit betreft onderzoeks- en demoproeven op het gebied ziekten en plagen in relatie tot akkerbouwgewassen. Daarnaast is er de mogelijkheid samen met projectpartners van HLB werkzaam te zijn in onderzoeksprojecten gericht op geïntegreerde plaagbeheersing en duurzame productie in de akkerbouw.

Herken jij jezelf? Klik op de onderstaande button en lees snel verder!

Vacature: Projectleider Contract Onderzoek

Commercieel medewerker binnendienst

32 – 40 uur/week
Locatie: Wijster

De functie Commercieel medewerker binnendienst is een nieuw op te zetten functie! In deze functie zorg je ervoor dat de teelt technische adviseurs en de verkoopleider ondersteund worden in hun werkzaamheden om zo iedereen optimaal in zijn/haar kracht te zetten. Kortom, een nieuw op te zetten functie met veel uitdaging, vrijheid, ruimte voor innovatie en nieuwe ideeën!

Herken jij jezelf? Lees dan hieronder de volledige tekst.

Vacature: Commercieel medewerker binnendienst

Commercieel adviseur buitendienst

Locatie: Flevoland

Voor ons salesteam zijn wij in de regio Flevoland op zoek naar een; Commercieel adviseur buitendienst. Als adviseur ben je verantwoordelijk voor je klanten. Dit zijn telers en organisaties in de agroketen. Jij geeft ze adviezen en verkoopt onze diensten en producten met als doel voor de klant opbrengst- en rendementsverhoging of verduurzaming.  Je staat tussen klant en bedrijf in, je bent dus het directe aanspreekpunt.

Spreek jij de taal van de boer, heb je verstand van plant- en bodem (of ben je bereid dit te leren) en zie jij waar kansen in de markt liggen? Lees dan snel verder en ontdek of werken in onze buitendienst bij jou past!

Vacature: Commercieel adviseur buitendienst

Vacature: HR-medewerker Recruitment

20 – 28 uur/week
Locatie: Wijster & Dronten

Als HR-medewerker Recruitment, kom je in een nieuwe functie, ons HR-team – bestaande uit twee HR-medewerkers en een HR-manager – versterken en word je verantwoordelijk voor het gehele recruitmentproces. Van het opstellen en plaatsen van vacatureteksten tot het zoeken naar kandidaten en het voeren van sollicitatiegesprekken. Je werkt nauw samen met de verschillende afdelingen om hun personeelsbehoeften te begrijpen en de perfecte match te vinden. Daarnaast onderhoud je ook pro-actief de contacten met onderwijs- en overheidsinstellingen om daar een netwerk op te bouwen.

Vacature: HR-medewerker Recruitment

Productiemedewerker insectenkweek

fulltime werkweek
Locatie: Dronten

Vanaf 1 juli 2024 openen we onze nieuwe productielocatie in Dronten. Op onze moderne productielocatie worden steriele uienvliegen gekweekt. In een klein team van zo’n 7 tot 10 collega’s werk je aan de voorbereidende of kweekwerkzaamheden van de vliegen. Je krijgt een goed inwerktraject waarbij je op alle verschillende afdelingen werkt. Zo leer je de kneepjes van het vak. Uiteindelijk word jij dé specialist in één van de werkzaamheden.

Herken jij jezelf hierin? Lees dan hieronder de volledige tekst.

Vacature: Productiemedewerker insecten

Coördinator Laboratorium

32 – 40 uur/week
Locatie: Dronten

Als Coördinator laboratorium bij De Groene Vlieg ben je verantwoordelijk voor de aansturing van de te verrichten werkzaamheden die horen bij het onderzoeken van grondmonsters op de aanwezigheid van aaltjes, schimmels en bemesting. In de zomermaanden vinden de tellingen plaats van verschillende soorten insecten, waarvan de uitvoering ook onder jouw verantwoordelijkheid valt. Je stuurt hiervoor een team van medewerkers aan die de verschillende werkzaamheden uitvoeren en denkt hierbij actief mee op het gebied van procesoptimalisatie. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de correcte communicatie van de uitslagen en de verwerking ervan in onze kwaliteitssystemen.

Herken jij jezelf hierin? Lees dan hieronder de volledige tekst.

Vacature: Coördinator Laboratorium

Veldmedewerker

Fulltime, Parttime, ZZP

Locatie: Zuid-Oost Nederland

Je rijdt naar kantoor, je verzamelt je spullen en zorgt dat alles compleet is. Je krijgt je route voor die dag en (na een kop koffie) ga je op pad. Je rijdt naar de eerste boer, hebt even contact, en gaat dan naar het perceel om grondmonsters te steken, plakplaten te plaatsen of steriele insecten uit te zetten. Dit doe je gedurende een aantal uren bij verschillende telers of op verschillende percelen. Als je jouw route of opdracht(en) van die dag hebt gedaan, ga je naar huis of naar kantoor en werk je de administratie nauwkeurig bij, maak je je spullen schoon en controleert alles voor de volgende keer. Nog een kop koffie en je werkdag is weer voorbij!

Spreek jij de taal van de boer, werk je graag in de buitenlucht, ben je niet bang om vies te worden en kun je behoorlijke afstanden op een dag lopen, lees dan snel verder en ontdek of het werken in onze buitendienst iets voor jou is!

Vacature: veldmedewerker

Tijdelijk lab medewerker

Locatie: Dronten

Wij zoeken medewerkers die willen ondersteunen op het lab bij de monitoring van verschillende insecten, zoals de uienvlieg. Hier leer je de verschillende insecten te herkennen en te onderscheiden en ga je ze tellen. Af en toe zal er ook wat administratie bijkomen kijken. Kortom, vind jij het interessant om meer te leren over insecten en ben jij nog op zoek naar een tijdelijke baan? Solliciteer dan!