Werken bij

Groei met ons mee! We zijn bij HLB en onze zusterbedrijven altijd op zoek naar de beste mensen die ons helpen onze doelstellingen te realiseren.
Sta jij met beide benen in de landbouw, steek je graag je handen uit de mouwen en ben je een echte samenwerker. Bekijk dan onze vacatures op deze pagina.

 

 

 

Veldmedewerker

Regio Zuidoost Drenthe

Je neemt grondmonsters en met behulp van  GPS-registratie breng je percelen in kaart. Ook een goed contact onderhouden met de telers behoort tot de taken. De werkzaamheden zullen voornamelijk plaats vinden in de herfst, winter en voorjaar. Hiervoor ben je 1 tot 3 dagen in de week beschikbaar en werk je voornamelijk in het grensgebied in Duitsland.

In het zomerseizoen zijn er mogelijkheden voor monitoringswerkzaamheden op insecten.

Meer lezen? Bekijk dan de volledige vacaturetekst hieronder.

Vacature veldmedewerker

Teelttechnisch Adviseur

Regio Zuid Nederland

Voor de regio Zuid Nederland zoeken we een teelttechnisch adviseur, die goed kan luisteren en teelttechnisch kan analyseren. De adviseur brengt de risico’s in kaart en komt met concrete oplossingen om het teeltrendement te verbeteren.

Daarnaast heeft onze nieuwe adviseur een goed gevoel voor en de juiste kennis over onze producten en diensten en weet dit op enthousiaste wijze te delen met onze klanten.

Herken jij jezelf? Lees dan hieronder de volledige tekst.

Vacature teelttechnisch adviseur