Veldmedewerker

(regio Zuidoost Drenthe)

Als Veldmedewerker neem je grondmonsters, breng je percelen in kaart én je onderhoud het contact met telers.

1-3 dagen per week – ook ZZP mogelijk

Over ons

HLB research and consultancy in agriculture is een onafhankelijk kennisinstituut dat plant- en bodemgezondheid centraal stelt. Samen met o.a. Groene Vlieg Bio, AgroCares en NMI maakt HLB deel uit van de HLB Groep. Alle bedrijven binnen de HLB Groep dragen samen bij aan een efficiënte en duurzame landbouw. We ontwikkelen voortdurend nieuwe kennis op het gebied van plant- en bodemgezondheid en passen deze toe in de gehele agroketen.

Praktisch, betrouwbaar en innovatief

We maken de meest actuele kennis bruikbaar en toepasbaar voor de teler, door onze unieke combinatie van onderzoek, diagnostiek, advies en biologische systemen. Deze kennis wordt vertaald in praktische producten met toegevoegde waarde voor de teler. We zijn gespecialiseerd in onderzoek en diagnostiek van ziekten en plagen in akkerbouw en tuinbouw. De mix van ruim 130 wetenschappers, onderzoekers, adviseurs, analisten en veldmedewerkers is de perfecte match tussen wetenschap en de praktijk.

Werkzaamheden

Het nemen van grondmonsters lopend met GPS-registratie, het uitmeten van een perceel en het maken van een schets. Ook een goed contact onderhouden met de telers behoort tot de taken. De werkzaamheden zullen voornamelijk plaats vinden in de herfst, winter en voorjaar. Hiervoor ben je 1 tot 3 dagen in de week beschikbaar en werk je voornamelijk in het grensgebied in Duitsland.

In het zomerseizoen zijn er mogelijkheden voor monitoringswerkzaamheden op insecten.

We vragen van jou

Je werkt graag in de buitenlucht, bent bekend met en hebt affiniteit met de agrarische sector en het gebied. Je bent communicatief en administratief vaardig en je hebt een eigen auto en rijbewijs.

Wat je van ons mag verwachten

Werken in een dynamisch collegiaal team met veel ruimte voor eigen inbreng en kennisontwikkeling. Bovendien heb je een veelzijdige werkkring met veel externe contacten. De vergoeding is  marktconform  (parttime / fulltime) of eventueel als ZZP-er.

Informatie en sollicitatie

Informatie vacature: Petra Rijkens, tel. 06-22413209, e-mail p.rijkens@degroenevlieg.nl)

Jouw motivatie en C.V. kun je t/m 31 juli 2022 mailen naar personeel@hlbbv.nl