IT – support medewerker

Zoek jij een leuke baan als IT support medewerker met een agrarisch tintje? Lees dan snel verder!

Over ons

De HLB Groep draagt bij aan een efficiënte en duurzame landbouw. Onze bedrijven bestaande uit o.a. HLB, de Groene Vlieg, NMI en AgroCares ontwikkelen voortdurend nieuwe kennis op het gebied van plant- en bodemgezondheid en passen deze toe in de gehele agroketen.

Praktisch, betrouwbaar en innovatief

We maken de meest actuele kennis bruikbaar en toepasbaar voor de teler, door onze unieke combinatie van onderzoek, diagnostiek, advies, innovatieve en biologische systemen. Deze kennis wordt vertaald in praktische producten met toegevoegde waarde voor de teler. We zijn gespecialiseerd in onderzoek en diagnostiek van ziekten en plagen in akkerbouw en tuinbouw. De mix van ca. 200 wetenschappers, onderzoekers, adviseurs, analisten en veldmedewerkers is de perfecte match tussen wetenschap en de praktijk.

Wat ga je doen?

Als IT support medewerker ben je de vraagbaak en lever je support in het oplossen van IT vragen van je collega’s op de locaties Dronten, Wijster en Nieuwe Tonge. Je standplaats daarbij is Dronten. De vragen variëren van werkplek ondersteuning tot aan omgaan met LIM’s systemen, van ondersteuning aan ons IT team in Turkije tot office automatisering en specifieke IT applicaties. Je hebt de natuurlijke ambitie om collega’s blij te maken door IT gerelateerde vragen op te lossen en collega’s behulpzaam te zijn . Je rapporteert aan de operationeel manager en IT afdeling waar nodig. Je denkt mee in de ontwikkeling van nieuwe IT systemen die onze processen verbeteren zoals bijvoorbeeld monstername, analyse, advies. Je houdt je bezig met applicatiebeheer en bent verantwoordelijk voor een aantal applicaties. Je bent goed in organiseren en plannen, neemt initiatief en kunt snel anticiperen op veranderende omstandigheden. Je bent sociaal ingesteld en hebt een natuurlijk vermogen om met veel verschillende mensen en functies goed om te gaan.

We vragen van jou

HBO werk- en denkniveau
Je bent net afgestudeerd en hebt bij voorkeur 1-3 jaar ervaring
Ervaring e/o affiniteit met de agrarische sector is een pré
Je houdt van een dynamische werkomgeving
Je bent planmatig ingesteld en goed in organiseren maar tegelijkertijd ook flexibel als het moet
Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal zowel in woord als geschrift
Je bent communicatief en makkelijk in de omgang
Je bent bereid zijn om af en toe ook in Wijster en Nieuwe Tonge te opereren
Je hebt een drive om te verbeteren.
Je bent in het bezit van een rijbewijs B(E).
Wat je van ons mag verwachten

Een contract van 32 – 40 uur per week voor de periode van 1 jaar, met uitzicht op een vast dienstverband.
Een dynamisch en collegiaal team met veel ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling
Een grote mate van zelfstandigheid in je functie
Ruimte voor ontwikkeling en groei
Een marktconform salaris
Informatie en sollicitatie

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Arina van der Gulik (tel. 06-44349584) of e-mail a.vandergulik@hlbbv.nl

Jouw motivatie en C.V. kun je mailen tot 31 mei naar personeel@hlbbv.nl