Teelttechnisch adviseur

Regio: Brabant en Limburg

Draag jij duurzame landbouw een warm hart toe en vind je sales en marketing een geweldig vak? Als teelttechnisch adviseur onderhoud je contacten met potentiële en bestaande relaties. Je bent in staat om goed te luisteren en om teelttechnisch te analyseren, je brengt risico’s hiervan in kaart en adviseert in concrete oplossingen die het teeltrendement verbeteren.

Bekijk hier de vacature Teelttechnisch adviseur – Noord-Oost Nederland

Stellenausschreibung Anbautechnischer Berater(in) Deutschland


Over ons

HLB B.V. is een onafhankelijk kennisinstituut dat plant- en bodemgezondheid centraal stelt. Samen met o.a. De Groene Vlieg Bio, AgroCares en NMI maakt HLB deel uit van de HLB Groep. Alle bedrijven binnen de HLB Groep dragen samen bij aan een efficiënte en duurzame landbouw. We ontwikkelen voortdurend nieuwe kennis op het gebied van plant- en bodemgezondheid en passen deze toe in de gehele agroketen.

Praktisch, betrouwbaar en innovatief

We maken de meest actuele kennis bruikbaar en toepasbaar voor de teler door onze unieke combinatie van onderzoek, diagnostiek, advies en biologische systemen. Deze kennis wordt vertaald in praktische producten met toegevoegde waarde voor de teler. We zijn gespecialiseerd in onderzoek en diagnostiek van ziekten en plagen in akkerbouw en tuinbouw. De mix van ruim 130 wetenschappers, onderzoekers, adviseurs, analisten en veldmedewerkers is de perfecte match tussen wetenschap en de praktijk.

Functieprofiel & Competenties

Als teelttechnisch adviseur onderhoud je contacten met potentiële en bestaande relaties. Je bent in staat om goed te luisteren en om teelttechnisch te analyseren, je brengt risico’s hiervan in kaart en adviseert in concrete oplossingen die het teeltrendement verbeteren.

Hiervoor beschik je over gedegen kennis van al onze producten en services die je op enthousiaste wijze deelt met onze klanten. Je verkoopt onze diensten en producten met als doel voor de klant opbrengst- en rendementsverhoging of verduurzaming.

We vragen van jou

Om de functie goed uit te kunnen voeren beschik je over een HBO werk- en denkniveau, je voelt je thuis in de dynamische land- en tuinbouw,  zodat je een gelijkwaardige gesprekspartner bent van onze boeren, telers en andere klanten. Daarnaast beheers je de Nederlandse en bij voorkeur ook de Engelse en Duitse taal. Belangrijker nog zijn je persoonlijke eigenschappen die nodig zijn om van de functie een succes te maken. Je hebt goede contactuele eigenschappen, bent probleemoplossend, initiatiefrijk en creatief, je hebt doorzettingsvermogen en beschikt over commerciële vaardigheden.

Wat je van ons mag verwachten

We bieden jou:

  • Een contract voor bepaalde tijd van een jaar met uitzicht op een vast contract.
  • Een jong team met veel ruimte voor eigen inbreng.
  • Een veelzijdige werkkring met veel externe contacten.
  • Een collegiaal team, gericht op kennisontwikkeling en kennisdeling.
  • Een marktconform salaris.

Draag jij duurzame landbouw een warm hart toe en vind je sales en marketing een geweldig vak, dan nodigen we je van harte uit te solliciteren.

Informatie en sollicitatie

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Minne Batenburg op +31 6 21881859. Jouw motivatie en C.V. kun je mailen naar personeel@hlbbv.nl.