Leafspot enquête

Ben jij geïnteresseerd in digitale ziekteherkenning, of juist niet? En waar zou je deze voor willen gebruiken? Deel je mening en help ons onze producten te verbeteren. We hebben een korte enquête klaar staan.

Om gewasbeschermingsmiddelen gericht in te zetten is het naast een snelle opsporing van ziektes van belang om de juiste diagnose te stellen.  We maken hiervoor gebruik van Leafspot, een applicatie voor automatische ziekteherkenning.

LeafSpot is een in eigen huis ontwikkelde tool waarmee verschillende bladafwijkingen die worden veroorzaakt door schimmels kunnen worden gediagnosticeerd. Dit programma willen we blijven ontwikkelen en de input van gebruikers is daarbij belangrijk daarom onderzoeken we de behoefte aan digitale ziekteherkenning van bladvlekken in open teelten.

Ben jij geïnteresseerd in digitale ziekteherkenning, of juist niet? En waar zou je deze voor willen gebruiken? We hebben een korte enquête klaar staan. Heb je een paar minuten tijd, dan nodigen we je van harte uit om deze in te vullen.

Klik op onderstaande button om naar de enquête te gaan.

Enquête